• customers
  • customers
  • customers

Napa Kita?

image

STRENGTH COMPANY

AOX wis ngrancang lan nggawe produsen listrik lan aktor pneumatik luwih saka 20 taun.

image

ASSURANS KUALITI

Kita duwe sistem kontrol kualitas standar. Saben penggerak bakal ngalami tes produk sadurunge ninggalake pabrik.

image

SERVICE apik

Produk AOX digunakake kanthi akeh tenaga, Banyu, Industri lan Minyak & Gas. Produk berkualitas tinggi wis menangake kepercayaan pelanggan.

Produk Unggulan

  • babagan kita

Babagan awake dhewe

AOX wyaiku wyaiku melu inggg ngrancangg lan manufakturg lyaikutrik aktor lan radhang aktor kanggo liyane saka 20 taun. Saiki AOX yaiku siji saka inggg anjogg tuminggdak pabrik inggg inggg katup otomatisasi ingggdustry.AOX pasokan khusus kanggo pelanggan produk kanggo otomatisasi saka kabeh ingggdustrial katups. AOX produk yaiku wiyar digunakake inggg kekuwatan, Banyu, Industri lan Lenga & Gas. Kualitas dhuwur produk wis menang inggg kapercayan saka pelanggan.
Maca liyane

Produk anyar

+86-577-59890750